Esteu aquí

Incidències dels serveis

 

Substitució de la canonada d’aigua potable als carrers de Joan Maragall, Sagrada Família i Tibidabo


L’empresa Aigües de Barcelona realitzarà en els propers dies obres de substitució de la canonada de distribució d’aigua potable als carrers de Joan Maragall, entre els números 2 i 18; Sagrada Família, Tibidabo, entre els números 1 i 15.

Els treballs consistiran en la substitució de la canonada de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar la qualitat i servei de la companyia.
L’inici de les obres està previst pel dia 6 de març i la finalització pel dia 3 de maig de 2024.


Aquests treballs no afectaran al trànsit però sí a les places l’estacionament. Pel que fa als accessos a finques, s’actuarà en coordinació amb la companyia per a minimitzar l’afectació i garantir les condicions de seguretat.


Disculpeu les molèsties.

 

 


 

Afectació per les obres del carril bus de l’autopista B23

 

Les obres de construcció d’un carril bus a l’autopista B-23 realitzades per la Generalitat de Catalunya requereixen d’actuacions als passos inferiors d’aquesta via ràpida. Els treballs provocaran afectacions al pas del carrer de Francesc Macià.

Pas sota l’autopista del carrer de Francesc Macià: tall de trànsit per a vianants i vehicles des de les 9.30 hores del 22 de gener fins a les 19 hores del 26 de febrer de 2024.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Tall a l’avinguda de l’Onze de Setembre per les obres de soterrament de les vies del tren

 

Les obres del soterrament de les vies del tren que ADIF està duent a terme a Sant Feliu tenen afectació al límit territorial amb Sant Joan Despí i obliguen a tallar al trànsit la connexió entre l’avinguda de l’Onze de setembre i el carrer de Laureà Miró (N-340) de Sant Feliu. Per aquest motiu, a partir del 18 de juliol de 2023, s’habilitaran itineraris alternatius d’accés i de sortida des de l’avinguda de l’Onze de setembre a través dels carrers de Joana Raspall i de Josep Gaspà,  tal i com s’indica al plànol adjunt.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.