Esteu aquí

Violències masclistes

Com a ciutat feminista, l’objectiu comú és erradicar qualsevol forma i àmbit de violència masclista a la nostra ciutat i arreu, i això ho fem: destinant recursos per al seu abordatge; creant projectes de visibilització, informació, formació i prevenció de les violències masclistes; així com també gestionant espais de reflexió que impulsin relacions lliures, igualitàries i consensuades.


(R)Evoluciona !!


El moviment feminista està vivint dies històrics. Les convocatòries del 8 de Març per reclamar els drets de les dones i l’erradicació de les violències masclistes han estat multitudinàries en els últims anys i han fet que, de manera transversal, dones molt diverses, de totes les generacions i orígens, i també homes, s’hagin unit en aquestes reivindicacions.
La campanya (R)Evoluciona de Sant Joan Despí, iniciada el març de 2020, va néixer en el marc d’aquest clam social amb l’objectiu principal d’informar, sensibilitzar i formar la ciutadania sobre l’equitat de gènere, vers el respecte als drets de les dones i contra les violències masclistes que pateixen.
Revolucionem, per evolucionar! Per això es tracta d’una campanya de participació ciutadana oberta a les propostes i activitats de totes les persones, entitats, associacions i centres educatius que voluntàriament vulguin adherir-s’hi.