Esteu aquí

Zona verda barri Residencial Sant Joan

Requisits per l’atorgament de la targeta d’aparcament de la ZONA VERDA per residents del barri Residencial Sant Joan

 

  • Persones empadronades a Sant Joan Despí, al barri Residencial Sant Joan, s’atorgaran targetes d'aparcament per el nombre de vehicles empadronats al domicili, descomptant dels mateixos els pàrquings de propietat que posseeixin els titulars.
  • Els titulars dels vehicles han de ser els residents empadronats al mateix domicili, i sempre que sigui el mateix nucli familiar en primer grau.
  • Persones propietàries d’un establiment (comerç) barri Residencial Sant Joan i tenen un turisme o vehicle mixte, de propietat.
  • Persones empadronades al barri Residencial Sant Joan, propietari i propietària d’un cotxe empadronat a Sant Joan Despí, amb pis en propietat o lloguer i no són propietaris de plaça de pàrquing, i sempre que sigui el mateix nucli familiar en primer grau.
  • Persones empadronades a Sant Joan Despí, al barri Residencial Sant Joan conductors habituals d’un vehicle d’empresa i no són propietaris de plaça de pàrquing. (S’haurà d’acreditar que no tenen plaça de pàrquing en propietat).

En el cas de complir tots els requisits:

Es donarà 1 targeta per domicili (i en funció del nombre de vehicles empadronats en el mateix domicili), es podran concedir fins a un màxim de dues targetes.

S’atorgarà una targeta per comerç.

Tramitació presencial o en línia

Les gestions es faran a la Policia Local de Sant Joan Despí (av. Barcelona, 41) els dimecres, de 16 a 22 hores. 
Tel.  93 480 60 10
Correu electrònic: policialocal@sjdespi.net