Se encuentra usted aquí

Programa de formació en gestió de magatzems i de residus per a joves d'entre 18 i 29 anys

Els ajuntaments de Sant Joan Despí i de Sant Feliu de Llobregat posen en marxa un nou programa de formació professionalitzadora adreçat a joves d'entre 18 i 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant. El programa ofereix formació en gestió de magatzems o en gestió de residus, amb l'obtenció d'un diploma, orientació laboral i seguiment individual.

El programa, denominat Joves en acció, compta amb 40 places, entre Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat. Per a participar-hi, cal complir els següents requisits: tenir entre 18 i 29 anys; estar donat/da d'alta com a demandant d'ocupació no ocupat/da o millora d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya; estar inscrit/a i ser beneficiari/ària de garantia juvenil; i no estar treballant ni estudiant.

Les persones interessades poden optar per un d'aquests dos cursos: gestió de magatzem (organització d'un magatzem, sistemes i processos logístics, control d'estocs, carnet de carretoner...) o gestió de residus (reciclatge, tractament de residus municipals i industrials, economia circular...) 

La formació combina part teòrica i part pràctica. A més, inclou orientació per acompanyar en la inserció laboral de les persones participants -adjudant-los a trobar feina- i seguiment individual. 

Les persones interessades han de fer la inscripció a través d'aquest formulari. Per a més informació, cal adreçar-se a Promodespí, al telèfon 93 480 80 50 (extensió 1299).

El projecte Joves en acció vol millorar l'ocupabilitat i promoure la inserció laboral del jovent a través d'una formació professionalitzadora, de l'experiència professional i de l'adquisició d'hàbits i de competències. 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, pel Ministeri de Treball i Economia Social i pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. 

La agenda, al dia

Mayo 2024

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31