Esteu aquí

Apunteu la vostra comparsa a la rua

Comencen els preparatius per al Carnaval 2023.

El nostre Rei Carnestoltes Joan Despitoltes ens visitarà ben aviat i, com cada any, espera de tots i totes vosaltres que l’ajudeu a omplir de gresca els carrers i places de la nostra ciutat.

Aquest any tindrem un Carnaval ple d’aventures, on Sa Majestat el Rei Carnestoltes vindrà a fer un càsting per escollir acompanyants d’un increïble viatge, amb motiu de la celebració del V Centenari de la PRIMERA VOLTA AL MÓN de Magallanes-Elcano.
 

PROGRAMACIÓ CARNAVAL 2023

  • DIJOUS GRAS, 16 DE FEBRER: arribada del Rei Carnestoltes
  • DISSABTE 18 DE FEBRER: rua de Carnaval
  • DIMECRES DE CENDRA, 22 DE FEBRER: comiat del Rei Carnestoltes

Per formar part de la gran rua de Carnaval en el dia més divertit de l’any, només cal que formalitzeu la inscripció de la vostra comparsa.

Llegiu atentament l’annex de CONDICIONS PER PARTICIPAR A LA RUA DE CARNAVAL 2023 (ANNEX 1), ja que la formalització de la inscripció per part de l’entitat i/o col·lectiu participant, suposa el seu compromís per al compliment de les condicions recollides en aquest document.

Trobareu aquí el MODEL D’INSCRIPCIÓ A LA RUA DE CARNAVAL (ANNEX 2), que cal que ompliu, signeu, (hi poseu el vostre segell cas de ser entitat) i la presenteu de forma telemàtica a la web municipal, a través de la seu electrònica municipal, adjuntant tota la documentació a la instància genèrica  instància genèrica de la seu electrònica,  que enguany serà fins al dia 15 de desembre de 2022.

 

FORMALITZACIÓ DE PETICIÓ DE SUBVENCIÓ DE COMPARSES QUE HAN PARTICIPAT A LA RUA (termini 31 de març de 2023):

 

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el:
Departament de Promoció Associativa, al telèfon 934770051.
Correu electrònic: promocioassociativa@sjdespi.net
Ajuntament de Sant Joan Despí.