Esteu aquí

Concurs d'Instagram de Carnaval

 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí convoca el Concurs d'Instagram de Carnaval 2023. Hi podeu participar a través de la plataforma Instagram amb l'etiqueta #CARNAVALSJD23.

Com participar-hi?

  • Poden participar en el concurs fotogràfic totes aquelles persones físiques a partir de 16 anys.
  • Les fotografies hauran de ser de ciutadans/nes disfressats viatjant pels 5 continents acompanyats d'alguna altra persona.
  • Les fotografies hauran de ser fetes en els 5 photocalls que hi haurà a la festa d’arribada del Carnestoltes, a la plaça de l’Ermita, el 16 de febrer de 2023, i a la festa de comiat del Carnestoltes, a la plaça del Mercat, el 22 de febrer de 2023.
  • Per participar-hi, s’hauran de publicar les fotografies amb l'etiqueta #CARNAVALSJD23 a la xarxa social Instagram del 16 al 22 de febrer de 2023.
  • Es poden publicar tantes fotografies com es desitgi i entraran totes en el concurs, sempre i quan compleixin els requisits dels punts 2, 3 i 4. 

Premis

Hi haurà 3 premis a les 3 millors fotografies:

  • 1r premi: portàtil Asus Intel Core i3-1115G4
  • 2n premi: FabricBike Folding bicicleta plegable 
  • 3r premi: càmera Polaroid Now instantània 

· En cap cas es podrà substituir el valor del premi pel seu valor financer o per un altre premi d’una altra categoria. L’organització decidirà si lliura el premi físic o un val bescanviable pel premi en un comerç local especificat en el val.

· En cas de força major, l'organitzador es reserva el dret de reemplaçar el premi guanyat per un altre premi de valor equivalent.

· En cas que el premi recaigui en una persona menor de 18 anys, el premi l'haurà de recollir el seu pare/mare/tutor/tutora. 

· El termini màxim de recollida del premi o val bescanviable és el 15 de març de 2023. En el cas que no es reculli en aquest termini, l’organització considerarà que el participant hi renuncia, i el premi quedarà desert.

Les persones guanyadores seran contactades mitjançant un missatge a la seva fotografia a través de la xarxa social Instagram. Els noms de les persones guanyadores també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

Ús de les imatges

La publicació de les fotografies suposa l’acceptació de les bases i comporta una cessió gratuïta dels drets d’explotació de les imatges i, en concret, el dret a reproduir-les, distribuir-les i fer comunicació pública a través de qualsevol mitjà de difusió i suport existent, inclosos, entre altres, materials gràfics, audiovisuals, mitjans publicitaris, Internet i xarxes socials per a usos no comercials. En tots els casos, es farà constar el nom de l’autor/a de la fotografia.

La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #CARNAVALSJD23 significa l'acceptació de les bases del concurs. Podeu trobar-les aquí