Esteu aquí

Imatge corporativa de ciutat

IMATGE GRÀFICA INSTITUCIONAL DE CIUTAT

El 'logo' de Sant Joan Despí evoluciona mantenint els trets modernistes i la lletra D amb l’accent com a identificador, però reforçant la identificació ciutadana


L'Ajuntament de Sant Joan Despí està duent a terme la renovació de la imatge institucional que ens identifica com a ciutat. La lletra D i l’accent continuen sent elements definidors, conjuntament amb el toc modernista, representat per diferents línies que recorden el trencadís característic d’aquest moviment artístic i arquitectònic que també ens projecta com a ciutat.

El canvi de la imatge corporativa del municipi ve motivat per les noves formes i canals comunicatius de la societat actual. Una comunicació més centrada en l’àmbit de la transmissió d’informació ‘online’ i basada en la nova realitat d’atenció al ciutadà (e-administració i transparència) que ha d’anar acompanyada d’un missatge que, dins el marc identificatiu de la ciutat, reforci la figura del ciutadà a l’hora de rebre informació, gestionar tràmits o interactuar amb l’administració.

La nova imatge ja ha començat a fer-se present en els diferents canals de comunicació municipals i de publicitat institucional, així com en esdeveniments socials. Se n'han editat alguns elements de difusió, com ara adhesius per al cotxe. Als diferents equipaments municipals podeu demanar-ne.