Esteu aquí

Els poliesportius municipals reobren tots els serveis a partir del 22 de juny

18/06/2020 - Esports

Els poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno reobriran tots els seus serveis a partir del dilluns 22 de juny, amb el seu horari habitual i amb protocols d’higiene i desinfecció per garantir la seguretat de les persones usuàries i del personal d’aquests equipaments.

Així, a partir del dia 22 estaran disponibles els serveis de sala de fitness, activitats físiques dirigides, piscines, wellness, servei de salut, servei d’entrenador personal i el pàdel (en funcionament al Calvet des del mes de maig).

Les instal·lacions s’han adaptat a la nova situació sanitària i els espais d’ús esportiu i no esportiu tindran un aforament limitat. En el cas de les classes d’activitats físiques dirigides, a més, caldrà fer reserva prèvia on line amb una antelació de 24 hores.

Abans de l'obertura dels poliesportius, s’hi ha efectuat una neteja i desinfecció. Per garantir la higiene, serà obligatori utilitzar la mascareta per accedir-hi i també caldrà portar tovallola per tal de cobrir màrfegues i màquines. Cal mantenir també la distància de dos metres amb la resta de persones.

A la sala de fitness i en aquelles classes on hi hagi ús de material, hi haurà producte desinfectant per realitzar la neteja dels elements i aparells que s’utilitzin. I en diferents punts dels poliesportius s’instal·laran dispensadors de gel hidroalcohòlic per poder mantenir les mans netes. El personal dels centres vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat i cal seguir les seves indicacions.

Els vestidors estaran oberts (amb restriccions d’aforament i sense possibilitat d’utilitzar els assecadors), però es recomana limitar-ne l’ús i canviar-se a casa, sempre que sigui possible.

Amb el tancament dels poliesportius, es van suspendre les quotes a les persones abonades. Per compensar el rebut cobrat de tot el mes de març, la primera quota a pagar un cop es reactivi l’abonament serà del 50%.

Represa de més serveis a Tennis Despí

Pel que fa a Tennis Despí, des de mitjan de maig ja té en funcionament les pistes de tennis i pàdel i les classes per a grups i els entrenaments personals d’aquestes dues modalitats esportives. Ara, a partir del 22 de juny, Tennis Despí també reobre la sala de fitness (amb una ocupació del 50%) i les classes dirigides al gimnàs (amb cita prèvia i ocupació del 50%). Aquests nous serveis funcionaran amb les mateixes mesures de seguretat que en el cas dels poliesportius.

Als abonats de Tennis Despí també se’ls compensarà els dies del mes de març no gaudits en la primera quota a pagar un cop reactivin l’abonament.