Esteu aquí

Oberta la selecció de 32 persones en situació d'atur per a un pla d'ocupació municipal

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la segona convocatòria dels plans d'ocupació municipals per a l'any 2022. En total, contractarà 32 persones en atur que treballaran en diferents departaments municipals durant els propers mesos.

Els plans d'ocupació municipals s'adrecen a persones en situació d'atur i prioritzen els col·lectius amb especials dificultats d'accés al mercat de treball o en situació de vulnerabilitat social, com les dones, les persones més grans de 55 anys, els joves menors de 35 anys, les persones aturades de llarga durada o les persones que no perceben cap tipus de prestació.

Els perfils professionals sol·licitats en aquesta segona convocatòria són agents de convivència, auxiliars d'administració, recepcionistes, auxiliars d'ecoinformació, agents d'espais forestals, neteja de la via pública i peons de brigada. 

En funció del lloc de treball, hi ha diferents dates d'inici de les contractacions, entre els mesos de juny, juliol i setembre.

En aquesta convocatòria, es contractaran 11 persones durant 4 mesos, 14 persones durant 6 mesos, i 7 persones durant 12 mesos. 

Per participar en aquest pla d'ocupació, entre altres requisits, cal tenir 16 anys complerts, estar empadronat/da a Sant Joan Despí, estar inscrit/a com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina i estar en possessió del títol mínim exigit per al lloc de treball.  

El termini d’inscripció a les ofertes i de presentació de la documentació finalitza el 20 de maig de 2022.

Aquest pla d'ocupació està subvencionat per l'Ajuntament de Sant Joan Despí l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. 

Consulta les Bases del Pla d'ocupació