Esteu aquí

XVII edició dels Premis de Relats Breus per a Dones

09/04/2017 - Cultura

Un any més, l’Ajuntament organitza el concurs de relats breus de dones, amb l’objectiu de donar visibilitat a la producció literària femenina. Hi poden participar totes les dones més grans de 16 anys que ho desitgin, amb un màxim de dues obres que han de fer arribar a l’Àrea de Serveis a la Persona, per correu certificat o presencialment, abans del 10 de maig a les 19 hores. Ha de ser en un sobre tancat que contingui el relat dins d’un llapis de memòria i en paper, així com un sobre més petit (plica) amb el nom i les dades de contacte de l’autora a l’interior.

El tema és lliure i, a part de la qualitat de les obres, es valorarà especialment l’ús d’un llenguatge no sexista i un enfocament allunyat dels estereotips masculins i femenins tradicionals. Les obres poden ser en català o castellà, i han de ser en doble espai i lletra Arial cos 12, encapçalades per un títol i un pseudònim. L’extensió és d’entre quatre i deu pàgines. Podeu consultar en detall les bases a continuació.

El jurat estarà format per la regidora d’Acció Social i Igualtat i 6 persones (com a mínim) designades per l’Ajuntament i representants del món educatiu, cultural i associatiu de la ciutat. El veredicte es farà públic durant la cerimònia d’entrega de premis, que tindrà lloc el 15 de juny a les 18.30 hores al Teatre Mercè Rodoreda. S’atorgaran dos premis de 400 €, un dels quals serà per a una autora resident a Sant Joan Despí. També hi haurà un màxim de quatre finalistes, amb premi de 100 €.

Bases del concurs de relats breus de dones