Esteu aquí

Sant Joan Despí prepara un cap de setmana intens i ple d'activitats

24/03/2017 - Ciutat Modernista

El cap de setmana del 25 i el 26 de març estara plen d’activitats a Sant Joan Despí, variades i per a tots els gustos i edats. Com el cap de setmana anterior, aquests dos dies es podrà visitar l’exposició Lluites Compartides, sobre les lluites veïnals del barri de les Planes organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes les Planes i Òmnium Cultural. En aquesta ocasió, serà el dissabte 25 d’11 a 19 hores a la plaça del Centre Cultural Mercè Rodoreda i el diumenge 26 d’11 a 15 hores a la plaça de l’Ermita. Dissabte 25 també tindrà lloc el tradicional Ball del Dia de la Dona, organitzat per l’Associació de Dones Progressistes i que tanca la programació del mes de les dones. Serà a les 19 hores al Centre Cívic Les Planes
.
El gruix d’activitats es concentrarà el diumenge 26. Des de primera hora del matí, aquest dia està ple de coses a fer: activitats esportives, culturals, familiars, festives... Des de les 9 del matí se celebra la tradicional marató de relleus i la cursa individual de 7 km pel riu, organitzades pel Club Atletisme Despí. La sortida serà de la zona de picnic del riu. També a les 9 hores al poliesportiu Ugalde comença el torneig escolar Francisco Becerra, organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes les Planes i que aquest any és de futbol sala.

Però no totes les activitats d’aquesta jornada intensa són esportives. Convé destacar la Festa de la Primavera, que com cada any organitza l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Eixample, amb la col·laboració d'altres entitats de la ciutat. Des de les 11 hores, a la plaça del Sol Solet acollirà una seguit d’activitats: mercat menut i d’intercanvi i segona mà, inflables i jumping per als més petits, tallers de futbol botons i escrabble o un espectacle de dansa.

Dins de la temporada de teatre, aquest diumenge 26 té lloc l’esperat concert de Dàmaris Gelabert (les entrades estan exhaurides), a les 10.30 i a les 12.30 hores al Teatre Mercè Rodoreda. A més, com cada diumenge, tindran lloc les jugateques ambientals als parcs de la Fontsanta i de Torreblanca a les 11.30 hores. I com que és el darrer diumenge de mes tindrà lloc l’itinerari modernista Jujol, una visita guiada organitzada pel Centre Jujol – Can Negre que proposa descobrir el patrimoni modernista de la nostra ciutat. S’inicia a les 11.30 hores a Can Negre i cal inscripció prèvia. Aquest diumenge també s’inicia el campionat junior d’slot car, a les 17.30 hores al local del club d’slot car de Sant Joan Despí. Podeu consultar en detall totes les activitats d’aquest cap de setmana a l’agenda.