Esteu aquí

Comunicat de l’Ajuntament sobre el desallotjament d’una nau ocupada de forma il·legal

12/08/2020 - Ajuntament

Avui dimecres, 12 d'agost, efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local han procedit al desallotjament de la nau industrial situada al carrer del Gran Capità de Sant Joan Despí que fa setmanes havia estat ocupada de forma il·legal. 

El procés s'ha portat a terme amb autorització del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 16 de Barcelona. Amb aquesta autorització judicial, l’alcalde Antoni Poveda ha requerit a Mossos i Policia Local que procedeixin al desallotjament per tal que la propietat de la nau industrial pugui realitzar unes obres de rehabilitació.

Segons l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, “des de fa dos mesos, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha estat treballant amb la propietat de la nau industrial del carrer Gran Capitán i amb el Jutjat per solucionar la situació d'ocupació il·legal per part d'un grup de persones”. Així mateix, s'han mantingut diverses reunions amb els veïns per informar-los de les actuacions que s’estaven duent a terme.

L’alcalde afegeix que “lamenta que, a banda dels veïns que estaven preocupats per la situació al barri, s'hagin afegit a les protestes persones que no són de Sant Joan Despí i amb una clara actitud populista i provocadora”.

Per últim manifesta que “amb la desocupació que s'ha portat a terme avui, continuem garantint la bona convivència al barri, que una ocupació il·legal pot posar en crisi”.

D’altra banda, en aquest periode no s’ha detectat un increment de denúncies per robatoris, segons les dades que aporta la policia autonòmica.