Capçalera

Els Reis d'Orient arriben a Sant Joan DespíEscriu la carta als Reis per correu electrònic
Ses Majestats també fan servir les noves tecnologies. Aquí pots escriure la teva carta i enviar-la directament per correu electrònic a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Estimats Reis d'Orient.

VISITA AL LABORATORI DE L'ASTRÒLEG SADURNÍ
dilluns 28, dimarts 29 i divendres 30 de desembre de 2015 , a la Torre de la Creu (plaça de l'Estació), de 17.30 a 20 hores

L'astròleg Sadurní ens obre les portes del seu laboratori de la Torre de la Creu que, com sabeu, és l'espai on viu tot l'any. Esteu convidats a fer un recorregut per la casa i descobrir un món ple de llum i màgia. Aquest any, a més, ens té preparada una sorpresa molt especial, ja que ens convidarà a descobrir els espais més màgics de la casa on treballa pels Reis Mags.

La cançó d'en Sadurní
Visitarem un espai, la carbonera, que amaga històries fantàstiques i que els visitants aniran descobrint a ritme de la cançó d’en Sadurní que ha realitzat amb la col·laboració de l’Escola de Música Enric Granados de Sant Joan Despí i la coral de l’escola. Una cançó amb una tonada popular que ens acompayarà també en altres activitats relacionades amb l’arribada de Ses Majestats i que convé aprendre’s. A la fotografia superior podeu consultar la lletra i la partitura.

Descarrega aquí la cançó d'en Sadurní en mp3

RECOLLIDA DE CARTES
diumenge 3 i dilluns 4 de gener de 2016, de 17.30 a 20 hores, a la plaça de l'Àrea (av. de Barcelona 41)

Els patges reials i l’astròleg Sadurní estan enllestint els darrers detalls per rebre els infants els dies diumenge 3 i dilluns 4 de gener i poder recollir així les cartes amb els seus desitjos als Reis Mags. De fet, l’astròleg segueix les passes dels reis des de la Torre de la Creu des de fa setmanes... El tendal dels patges tornarà a estar davant de l’Àrea de Serveis a la Persona (av. de Barcelona, 41), de 17.30 a 20 hores. No falteu a la cita, podreu lliurar les cartes i conèixer, a través d’en Sadurní, les darreres notícies dels Reis.
ARRIBADA DELS REIS A SANT JOAN DESPÍ
dimarts, 5 de gener de 2016, a les 16.30 hores, al recinte firal (av. Mare de Déu de Montserrat)

L'Astròleg Sadurní ens comunica que és molt important la participació de tots i totes els nens i les nenes, pares i mares, avis i àvies... per a aportar tota la màgia necessària per a l'arribada dels Reis Mags de l'Orient.

SORTEIG DELS INFANTS PARTICIPANTS A LA CAVALCADA

El passat dimecres 16 de desembre es va celebrar el sorteig públic per escollir els infants que participaran a la cavalcada del 5 de gener de 2016.

Al següent link podeu consultar la llista de nens i nenes que han estat escollits:

Resultat del sorteig per participar a la cavalcada de 2016. Infants admesos

LA CAVALCADA, PER TOTS ELS BARRIS

Consulta el planell adjunt amb l'itinerari i horaris aproximats de la cavalcada reial: passaran per Residencial Sant Joan a partir de les 18 hores, a les Planes a partir de les 18.25 hores, al Pla del Vent-Torreblanca a partir de les 19.30 hores i al Centre a partir de les 20 hores. En arribar a Can Negre rebran les claus de la ciutat.

Descarrega aquí el recorregut de la cavalcada:

Cavalcada de Reis 2016

Els Reis Mags tenen el seu web propi a la ciutat

La Comissió de Reis, formada per ciutadans i ciutadanes voluntàries i personal de l’Ajuntament, i que cada any s’encarrega dels preparatius de la Nit de Reis, s’apunta a les noves tecnologies i ja té a punt un web dedicat exclusivament a Ses Majestats. A través de www.reismags.despientitats.cat podeu descarregar la carta per lliurar als patges reials els dies 3 i 4 de gener a l’Àrea de Serveis a la Persona, consultar els horaris i el recorregut de la cavalcada, l’origen dels reis i fins i tot veure fotos d’altres edicions.

Visita la pàgina: www.reismags.despientitats.cat

Real Time Web Analytics